Medialähetys Sanansaattajat ry

Radio näkymätön lähetti 

Hanna-työ jakaa siskolle kans!

– Hanna-työn avulla haluamme murentaa sen valheen, että naisella ei ole arvoa. Rukous on yksi tärkeimmistä asioista, joilla voi muuttaa naisten elämää. Meidän rukouksemme liikuttavat Jumalan kättä niiden puolesta, joilla ei ole ääntä. Kun teemme työtä, teemme työtä. Kun rukoilemme, Jumala tekee työtä, vakuuttaa kansainvälisen Hanna-työn perustaja ja johtaja Marli Spieker.

Sansan Hanna-työ on osa medialähetysjärjestö TWR:n Project Hannahia, joka sai alkunsa vuonna 1997. Hanna-rukouskalenteria käännetään tällä hetkellä 79 kielelle ja käytetään 123 maassa. Tiettävästi ainakin 40 000 "hannaa" rukoilee kalenterin mukaisesti määrätyn aiheen puolesta määrättynä päivänä, niin että rukouksen aalto kiertää maailmaa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Naiset toivon lähteellä -radio-ohjelmia tehdään 64 kielellä ja lähetetään viidessä maanosassa 900 radioaseman kautta, samoin kuin internetissä. Suomalaishannat tukevat naisten radio-ohjelmia seitsemällä kielellä Indonesiaan, Intiaan, Kambodžaan ja Turkkiin.

Suomessa Hanna-työn tunnuslause on Siskolle kans! Eri puolilla maata toimii noin 70 Hanna-ryhmää.

Perhosefekti levittää toivoa mantereelta toiselle (13.4.13)
Project Hannah

Tämä sivu: SähköpostiTulosta Viimeksi päivitetty 27.03.2014 18:58